KENTAVROS logo

Το πρόγραμμα Κένταυρος αποτελείται από ένα πακέτο εφαρμογών που καλύπτουν  όλο το φάσμα των εργασιών που εκτελούνται σε ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων &  Συναγερμού.

tp6

Το πρόγραμμα Time Patrol σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις περιπολίες των φυλάκων σε πραγματικό χρόνο με την χρήση ενός κινητού τηλεφώνου


ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗ προσωπικού σε συνδυασμό με ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ώστε να θωρακίσετε την επιχείρησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από τη Μελέτη και το Σχεδιασμό έως και την Υλοποίηση της εγκατάστασης ενός συστήματος ελέγχου πρόσβασης σε χώρους με διαβαθμισμένη ασφάλεια, το λογισμικό διαχείρισης INTIME ACCESS σε συνδυασμό με τις κατάλληλες συσκευές εγγυάται Ασφάλεια, Λειτουργικότητα υψηλού επιπέδου και Ευελιξία προσαρμογής στα δεδομένα της δικής σας επιχείρησης.

 
 

User Menu

 

GPS On Trace

gpsontraceΣύστημα ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ θέσης γεωγραφικού στίγματος

Ακριβής εντοπισμός θέσης –βάσει του γεωγραφικού στίγματος έμβιων όντων και άβιων αντικειμένων μέσω συσκευών GPS.
Μια εφαρμογή με απεριόριστες χρήσεις !
Μπορεί να σώσει τη ζωή των αγαπημένων σας προσώπων και να βρει το αγαπημένο σας κατοικίδιο, να προστατέψει την περιουσία σας ή να ελέγξει την ομαλή λειτουργία των οχημάτων της επιχείρησής σας.

Ωρομέτρηση με χρήση κινητού τηλεφώνου

Στην περίπτωση του προγράμματος Ωρομέτρησης με χρήση κινητού τηλεφώνου, φανταστείτε ένα  ιδανικό ζευγάρι.
«Παντρέψαμε» το ΙΝΤΙΜΕ Business, το καταξιωμένο πρόγραμμα χρονοπαρουσίας της εταιρείας  μας με περισσότερα από 15 χρόνια συνεχούς εξέλιξης και αξιόπιστης λειτουργίας, με την σύγχρονη  και πολλά υποσχόμενη νέα τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων.
Ώρες εργασίας, νυχτερινά, αργίες, καθυστερήσεις απουσίες και ότι έως τώρα δυσκολεύει την μισθοδοσία του προσωπικού σας, βρίσκονται άμεσα και με απόλυτη ακρίβεια μπροστά σας ανά πάσα στιγμή.
 Αν μάλιστα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ωρομέτρησης προσωπικού ΙΝΤΙΜΕ Business Mobile σε συνδυασμό με την εφαρμογή παρακολούθησης περιπολιών των φυλάκων TIME Patrol, θα επιτύχετε την πληρέστερη και εγκυρότερη εικόνα της επιχείρησής σας με τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό νέων τεχνολογιών.

Time Patrol

gpsontraceΠαρακολούθηση περιπολιών Φυλάκων από τα ΚΛΣ

Η περιπολία δεν ήταν ποτέ μια εύκολη υπόθεση…

Ο πελάτης θέλει να είναι σίγουρος ότι το ΚΛΣ έκανε σωστά τη δουλειά του και ο φύλακας πέρασε τις προκαθορισμένες ώρες και ημέρες από τα σημεία ελέγχου.
Το ΚΛΣ πάλι, θέλει να ξέρει το ίδιο και ακόμα περισσότερα. Θέλει να είναι σίγουρο για την σωματική ακεραιότητα του ανθρώπου που περιπολεί, θέλει να μπορεί να επικοινωνεί άμεσα και οικονομικά μαζί του δίνοντάς του οδηγίες και πληροφορίες, θέλει να μπορεί να προλάβει κάθε πιθανή εξέλιξη μιας κατάστασης πριν ακόμα αυτή συμβεί. Θέλει να μπορεί να είναι τα μάτια και τα αυτιά του φύλακα.
Αυτή η σύνθετη υπηρεσία που για να θεωρηθεί Ολοκληρωμένη, Ασφαλής και Αξιόπιστη απαιτεί οργάνωση, επαγγελματική οξυδέρκεια, ταχύτητα αλλά και «γερά νεύρα» , μπορεί τώρα να γίνει όλα όσα φαντάζεστε.

Έλεγχος Πρόσβασης 

Ελέγξτε   την πρόσβαση στο χώρο της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, του ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ή της ΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ, με την χρήση μιας κάρτας ή μπρελόκ PROXIMITY  τον τρόπο πρόσβασης, βάσει κωδικού κάρτας, βάσει ωραρίου ή   βάσει ημερομηνίας λήξης κάρτας    την πρόσβαση στο εσωτερικό του κτιρίου ανάλογα με την διαβάθμιση ασφάλειας του κάθε ατόμου  χρησιμοποιήστε την ίδια κάρτα και για τον χώρο στάθμευσης της εταιρίας σας  και για την χρονοπαρουσία του προσωπικού σας.

Λογισμικό για Κέντρα Λήψης Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας

 
Το πρόγραμμα Κένταυρος -  CENTAUR-NET αποτελείται από ένα πακέτο εφαρμογών που καλύπτουν  όλο το φάσμα των εργασιών που εκτελούνται σε ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων  Συναγερμού & Εικόνας.
  Το CENTAUR-NET χρησιμοποιεί κοινές βάσεις σε όλα τα επιμέρους προγράμματα που το απαρτίζουν, ενορχηστρώνοντας παραδειγματικά ένα εξαιρετικά πολύπλοκο  αλλά απόλυτα ακριβές και αξιόπιστο σύνολο. 

 

Ωρομέτρηση Προσωπικού 

IntimeBusiness.microΗ συμβολή του προγράμματος ωρομέτρησης προσωπικού IΝ-ΤΙΜΕ  στον νευραλγικό τομέα της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, μπορεί να θέσει τις προυποθέσεις για  την ανάπτυξη, την αύξηση της αποδοτικότητας αλλά   και την επιβίωση της επιχείρησης σας σε ένα ολοένα και αυξανόμενα  
ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Με την καταγραφή, την επεξεργασία και την αξιοποίηση των στατιστικών αποτελεσμάτων της εφαρμογής, αποκτάτε το  αναγκαίο πλεονέκτημα του εκσυγχρονισμού και  κερδίζετε χρόνο και χρήμα