Το πρόγραμμα Centaur-Net Monitoring Software αποτελείται από ένα πακέτο εφαρμογών που καλύπτουν  όλο το φάσμα των εργασιών που εκτελούνται σε ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων &  Συναγερμού.
 Το Centaur-Net Monitoring Software χρησιμοποιεί κοινές βάσεις σε όλα τα επιμέρους προγράμματα που το απαρτίζουν, ενορχηστρώνοντας παραδειγματικά ένα εξαιρετικά πολύπλοκο  αλλά απόλυτα ακριβές και αξιόπιστο σύνολο.

Το TIME PATROL μπορεί να γίνει το “drone” της περιπολίας φυλάκων της επιχείρησής σας.
Με το TIME PATROL  της  ORBIT Systems, μπορείτε να γνωρίζετε τα πάντα για τον φύλακα και για το φυλασσόμενο σημείο σε πραγματικό χρόνο (Live on Line) με τη χρήση ενός κινητού.
Αποδείξτε την «αξία» της περιπολίας σας.
Τόσο απλά, τόσο αξιόπιστα !!

Το ευέλικτο πρόγραμμα ΙΝΤΙΜΕ Business σας «λύνει τα χέρια», προσφέροντας ταχύτητα και αξιοπιστία στις διαδικασίες μισθοδοσίας των υπαλλήλων σας. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των υπαλλήλων που απασχολεί η επιχείρηση, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της εργασίας (ελαστικά ωράρια, δίωρες απουσίες, μερική απασχόληση...) το πρόγραμμα ΙΝΤΙΜΕ Βusiness, υπολογίζει έγκαιρα και αλάνθαστα το χρόνο απασχόλησης του προσωπικού σας.

Από τη Μελέτη και το Σχεδιασμό έως και την Υλοποίηση της εγκατάστασης ενός συστήματος ελέγχου πρόσβασης σε χώρους με διαβαθμισμένη ασφάλεια, το λογισμικό διαχείρισης INTIME ACCESS σε συνδυασμό με τις κατάλληλες συσκευές εγγυάται Ασφάλεια, Λειτουργικότητα υψηλού επιπέδου και Ευελιξία προσαρμογής στα δεδομένα της δικής σας επιχείρησης.

Μια εφαρμογή με απεριόριστες χρήσεις !
Μπορεί να σώσει τη ζωή των αγαπημένων σας προσώπων και  να βρει το αγαπημένο σας κατοικίδιο,   να προστατέψει την περιουσία σας ή να ελέγξει την ομαλή λειτουργία των οχημάτων της επιχείρησής σας.

Το κινητό τηλέφωνο αναλαμβάνει το ρόλο ενός ρολογιού χρονοπαρουσίας !
Με την εγκατάσταση του TIME LOGIN στο κινητό τηλέφων,η διαχείριση της ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗΣ του προσωπικού αλλά και των φυλάκων περιπολίας από τα Κέντρα Λήψης Σημάτων Συναγερμού & Εικόνας
δεν υπήρξε ποτέ ευκολότερη.

 Centaur_Net Server

 Ο Centaur_Net Server αποτελεί την καρδιά του προγράμματος. Αποτελείται από ένα σύνολο διεργασιών που αναλαμβάνουν την εκτέλεση όλων των απαραίτητων εργασιών λήψης και αποκωδικοποίησης σημάτων συναγερμου, διεργασίες σκανδαλισμού αυτόματων ενεργιών όπως αποστολή προγραμματισμένων email, sms, εκτυπώσεων, υπενθυμίσεων κλπ.. Υπάρχουν διεργασίες που συνδέονται με τους δέκτες σημάτων συναγερμού μέσω σειριακής σύνδεσης ή δικτυακή TCP/IP και αφού γίνει η πρώτη αποκωδικοποίηση των σημάτων, βάση των υποστηριζόμενων πρωτοκόλλων, μεταβιβάζονται στου χειριστές για τις απαραίτητες ενέργειες ή μεταφέρονται στο ιστορικό σημάτων.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ

Κανάλια Λήψης Σημάτων
Ελεγκτές Συστήματος
Σκανδαλισμός Ενεργιών
Αυτόματη Αποστολή email-sms